αποφραξεις

Η εταιρεία μας  είναι από τις πλέον εμπειρότερες και αποτελεσματικές στις αποφράξεις αποχετεύσεων. Η αναγνώριση της δουλειάς μας αντικατοπτρίζεται στα δεκάδες νοικοκυριά κι επιχειρήσεις που εξυπηρετούμε καθημερινά , αφήνοντάς τους έκπληκτους από την άμεση εξυπηρέτηση και τον απαράμιλλο αποφράξεις αποχετεύσεων αθηνώνεπαγγελματισμό μας. Από το 1960 μέχρι σήμερα είμαστε δίπλα στα προβλήματα σας , κάνοντας εύρυθμη τη ζωή σας και τις ανάγκες σας. Οι εξοικείωσή και το μεράκι για τη δουλειά μας , καθώς κι η συνεχής επαφή με τους πελάτες μας , μας κρατάνε σε υψηλό επίπεδο προσαρμογής στα δεδομένα της εποχής . Έτσι η εταιρία μας κατέχει από τους πιο μοντέρνους εξοπλισμούς , σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα , ενώ το έμπειρο προσωπικό λειτουργεί πάντα με κριτήριο την γρήγορη κι αποτελεσματική εξυπηρέτησή σας. Αποφράξεις προσφέρουμε σε όλη την Αθήνα και τα προάστιά της.

Γιατί να προτιμήσετε την εταιρία μας για αποφράξεις;

 • Τα υποκαταστήματα μας βρίσκονται διάσπαρτα σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής , προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στα συνεργεία μας να έρχονται σχεδόν αμέσως στο χώροσας.
 • Οι τιμές μας είναι εναρμονισμένες στις δυσκολίες της σημερινής εποχής γιατί ο εταιρικός μας σκοπός είναι πρώτιστα η εξυπηρέτηση σας κι όχι το υπερκέρδος. Δείτε περισσότερα για αποφράξεις τιμές
 • Τα συνεργεία μας βρίσκονται στο χώρο σας σε λιγότερο από 25 λεπτά για την άμεση διεκπεραίωση του προβλήματός σας.Σας εγγυόμαστε αποτελεσματική λύση η οποία θα σας βγάλει από τους μπελάδες και τα περιττά έξοδα.
 • Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας κι το έμπειρο προσωπικό είναι εγγυημένα από τα καλύτερα της αγοράς.
 • Σκοπός μας είναι ο καθαρισμός των φραγμένων αποχετεύσεων είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά σας.  Η πείρα μας κι η καθημερινή επαφή με τους πελάτες μας , έχουν αναδείξει  ως πρώτο μέλημα της εργασίας μας την αποφυγή της ταλαιπωρία σας από αποφρακτικά προβλήματα που δεν επιλύονται εύκολα με τις κλασσικές ερασιτεχνικές μεθόδους.

λογοτυπο αποφραξεις χιωτακης

 

Γιατί φράσσουν οι αποχετεύσεις;

apofraxeis4u στην Αθήνα - Μπουκουβάλα 12 τκ:11475apofraxeis4u-kentro-athina-plateia-syntagmatos-10555

 1. Πολλές φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο ακριβής λόγος της φραγής της αποχέτευσής και των σωληνώσεων της. Βέβαια μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα από την εμπειρία μας , τα οποία και σας παραθέτουμε παρακάτω.
 2. Συσσώρευση λίπους ή τροφών στο νεροχύτη της κουζίνας
 3. Συσσώρευση τριχών στο νιπτήρα του μπάνιου ή στη μπανιέρα
 4. Βούλωμα του σιφονιού της τουαλέτας
 5. Χαλασμένοι ή φθαρμένοι σωλήνες
 6. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δίνουμε και στα φρεάτια αλλά και στα σιφόνια των εξωτερικών χώρων όπως της ταράτσας ή του μπαλκονιού.
 7. Άλλα αίτια αποφράξεων μπορεί να είναι οι πέτρες , απομεινάρια κατασκευαστικών υλικών , άλατα , που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί με τον καιρό .

Αν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο χώρο σας δεν μπορεί να λυθεί με τη χρήση των γνωστών

εργαλείων που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται στις αποφράξεις, όπως η ατσαλίνα, η βεντούζα ή των χημικών ουσιών που πουλιούνται στην αγορά, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να απευθυνθείτε στα ειδικά μας συνεργεία για να πραγματοποιηθεί απόφραξη. Μπορούμε άμεσα να συνδράμουμε σε:

αποφραξεις με καμερα Αθήνα

 1. Οικίες - Πολυκατοικίες
 2. Μαγαζιά - Επιχειρήσεις - Κέντρα πολυαγορών
 3. Βενζινάδικα - Πλυντήρια οχημάτων
 4. Δημόσιους οργανισμούς
 5. Χώρους υγείας - Οίκους ευγηρίας
 6. Χώρους εστίασης-Εργοστάσια - Ερευνητικά κέντρα
 7. Σχολεία - Πανεπιστήμια

Ταυτόχρονα ο εξοπλισμός μας κατά των αποφράξεων, για να έχουμε τα καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα περιλαμβάνει:

 • Ηλεκτροκίνητα μηχανήματα με αποσπώμενες μύτες οι οποίες τοποθετούνται ανάλογα με τη διάμετρο των σωληνώσεων αλλά και το μέγεθος του προβλήματος. Η κίνηση τους είναι κυκλική κι αυτό βοηθάει στο να ξεβουλώνει ευκολότερα αλλά και να διατηρεί τις σωληνώσεις σε άριστο επίπεδο.
 • Ειδικά αυτοκίνητα , για τα πιο δύσκολα προβλήματα , με τελευταίας τεχνολογίας αντλίες νερού οι οποίες δουλεύουν με απίστευτη ταχύτητα αποκαθιστώντας τις αποφράξεις.
 • Κάμερα τελευταίας τεχνολογίας ειδική για αποφράξεις αποχετεύσεων η οποία εισέρχεται στο εσωτερικό των σωληνώσεων και μας βοηθά να εντοπίζουμε γρηγορότερα το πρόβλημα. Συνεπώς συντελεί στην καλύτερη κι αποτελεσματικότερη λύση της φραγής χωρίς να μένουν υποψίες για τυχόν σφάλματα. Τα αποτελέσματα της κάμερας για αποφράξεις μπορούμε να σας τα διαθέσουμε , προκειμένου να έχετε μια σαφή εικόνα για το επίπεδο της δουλειάς μας , αλλά και για μελλοντική επίλυση παρόμοιου προβλήματος.

 

Περιοχές άρσης αποφρακτικών προβλημάτων:

 

Τα συνεργεία των τεχνικών μας πλήρως επανδρωμένα καθημερινά οργώνουν την Αττική, χωρίς χωροταξικό περιορισμό και αποκαθιστούν αποφρακτικά προβλήματα σε περιοχές όπως ενδεικτικά αναφέρουμε:

 

Αργυρούπολη    Ηλιούπολη   Χαλάνδρι

Πολύγωνο   Πειραιάς    Καλλιθέα

Μοσχάτο   Χολαργός   Περιστέρι

Νίκαια   Δροσιά  Μελίσσια

Πόλη και χωριό: Διαφορετικές αλλά πιεστικές οι ανάγκες για αποφράξεις

Αποχέτευση και αποφράξεις στην Αθήνα

Αποφράξεις: Μια ιστορία παράλληλη με εκείνη των πόλεων

Το επάγγελμα των αποφράξεων : δύσκολο, απαιτητικό, αλλά εξαιρετικά χρήσιμο

Οι τεχνολογικές εξελίξεις στην υπηρεσία των αποφράξεων

Σπίτι κοντά στη θάλασσα; Καλό για σας, κακό για τις σωληνώσεις σας

Ανοχύρωτες πόλεις στο δίδυμο ''πλημμύρων'' και ''αποφράξεων''