Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Οι Έλληνες είμαστε μεσογειακός λαός και η θάλασσα κυκλοφορεί, θα λέγαμε, στο DNA μας. Ως εκ τούτου αρκετοί συμπολίτες μας που έχουν την οικονομική δυνατότητα προτίμησαν να χτίσουν το σπίτι τους ή και να έχουν ένα εξοχικό κοντά στην παράκτια γραμμή της Αττικής. Και αυτό βέβαια είναι κάτι που ανεβάζει το επίπεδο της ζωής τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν… ως διά μαγείας.
απόβλητα αποφράξεωνΑκόμα και τα πιο καινούργια από αυτά τα σπίτια –και δεν είναι λίγα– έχουν να αντιμετωπίσουν μια σειρά από ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη φυσιολογική φθορά, αλλά και με την υγρασία, που είναι αμείλικτη στα νότια προάστια, ειδικά τον χειμώνα. Επιπλέον, το γεγονός ότι κάποιες από αυτές τις κατοικίες που βρίσκονται στα «φιλέτα» της Νότιας Αττικής είναι πολύ κοντά στη φύση τις κάνει πολύ πιο ευάλωτες σε στοιχεία όπως οι νεροποντές και οι δυνατοί άνεμοι, με αποτέλεσμα οι πλημμύρες και τα φερτά υλικά να αποτελούν πραγματικό πονοκέφαλο για τους ιδιοκτήτες τους.
Και η ίδια η θάλασσα όμως πολλές φορές έχει… επεκτατικές ορέξεις και θέλει να έρθει κοντά με τη στεριά. Αρκεί να θυμηθεί κανείς εικόνες από τις πλημμύρες στο Μοσχάτο, στη Γλυφάδα και στον Άλιμο τα τελευταία χρόνια για να καταλάβει πως το υγρό στοιχείο δεν είναι πάντα φιλικό…
Ευτυχώς όμως παντού στην Αττική αλλά ειδικότερα στα νότια προάστια υπάρχουν εταιρείες για αποφράξεις που σπεύδουν αμέσως σε κάθε αποφρακτικό πρόβλημα και κάνουν το αποχετευτικό δίκτυο σαν καινούργιο. Η βάση αυτών των εταιρειών είναι συνήθως στις κεντρικότερες περιοχές, όπως η Καλλιθέα, η Γλυφάδα, το Ελληνικό και ο Άλιμος, αλλά καλύπτουν όλη τη νότια ακτογραμμή, φτάνοντας ως τις απομακρυσμένες Βούλα, Βουλιαγμένη και Βάρη.

Και χωρίς να παραγνωρίζουμε τον ανθρώπινο παράγοντα, που χωρίς αυτόν δεν γίνεται τίποτε, αξίζει να επισημάνουμε πως αυτές οι εταιρείες είναι εντυπωσιακά εξοπλισμένες και χρησιμοποιούν ό,τι πιο καινούργιο υπάρχει σε εργαλεία, κάμερες, οχήματα και γενικότερη τεχνογνωσία. Γι’ αυτό και ουσιαστικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχουν σε οποιαδήποτε κατάσταση, όσο δύσκολη και αν είναι, δίνοντας μάλιστα και πιστοποιητικό-εγγύηση για το τέλειο αποτέλεσμα.
Προς το συμφέρον μάλιστα του πελάτη είναι η διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ εκείνου και της εταιρείας, σχέσεις που μπορούν να ενδυναμωθούν με τη συχνή παρουσία της επιχείρησης στην κατοικία, είτε για να δώσει συμβουλές και να επισημάνει τον κίνδυνο εν όψει ακραίων καιρικών φαινομένων είτε και για να διεξάγει τακτικούς και αυστηρούς ελέγχους ώστε να αποφευχθούν άλλα προβλήματα.
Υπάρχει ακόμη και η δυνατότητα για την εκτέλεση και άλλων εργασιών πέραν των αποφράξεων, όπως οι ανακαινίσεις και οι ελαιοχρωματισμοί, για εκείνους που θεωρούν ότι η ασφάλεια και η υγιεινή πηγαίνουν μαζί με την αισθητική. Και βέβαια, όσο πιο πολλές υπηρεσίες δέχεται κανείς από τις εταιρείες, τόσο πιο συμφέρουσα είναι η τιμή. Ειδικά σήμερα που η πολύχρονη πια κρίση έχει φέρει τους πάντες στα όριά τους οι επιχειρήσεις των αποφράξεων φροντίζουν να κρατούν όσο γίνεται πιο χαμηλά το κόστος.
Αξίζει λοιπόν να εμπιστευθείτε μια τέτοια εταιρεία για να έχετε σε καλή κατάσταση το αποχετευτικό σας δίκτυο, ένα από τα πιο σημαντικά που λειτουργούν σε κάθε κατοικία.