Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

skiniko-apofraxeis-kai-plimmires

Οι δυνατές νεροποντές και οι πλημμύρες που χτήπησαν ανελέητα τη χώρα τις τελευταίες ώρες φέρανε στην επιφάνεια και πάλι τα σοβαρά προβλήματα αποφράξεων που ταλαιπωρούν τόσο την πρωτεύουσα όσο και πολλές περιφερειακές πόλεις μετά από μια καταιγίδα.

Γνωστές οι εικόνες πολιτών που απεγνωσμένα προπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους από την μανία της φύσης. Τα αποτελέσματα δυστυχώς κάθε φορά τα ίδια: δρόμοι που γίνονται ποτάμια και παρασέρνουν τα πάντα στο πέρασμα τους, τόνοι λασπόνερων να καταλήγουν σε σπίτια, καταστήματα, αποθήκες, υπόγεια, οι κάτοικοι να προσπαθούν απεγνωσμένα από την μια να καλέσουν την Πυροσβεστική και από την άλλη με ότι μέσο έχουν να προσπαθούν να απομακρύνουν το νερό από το βιός τους. Το χειρότερο δε είναι το γεγονός ότι σε ορισμένες περιπτώσεις θρηνούμε και θύματα που θυσιάζονται στην προσπάθεια τους είτε να σωθούν είτε να προστατέψουν τις περιουσίες τους.

Ομως τελικά είναι υπεύθυνη για όλα τα παραπάνω μόνο η φύση ή έχει και τεράστια μερίδια ευθύνης και ο άνθρωπος που στην προσπάθεια του να ''βολευτεί'' καλύτερα αγνόησε τους νόμους της φύσης παρεμβαίνοντας βίαια και ταράσσοντας τις ισορροπίες ;;;

Είναι αλήθεια ότι χτίστηκαν ρέματα, μπαζώθηκαν ξεροπόταμοι, καήκαν σκοπίμως δάση, δεν έγινε καμμιά αναβάθμιση στα δίκτυα απομάκρυνσης βρόχινων υδάτων που σχεδιάστηκαν πριν πολλά χρόνια για μικρότερους πληθυσμούς και τέλος δε νοιάζεται κανείς ούτε καν για την απλή συντήρηση - καθαρισμό των φρεατίων των δρόμων που ξεχειλίζουν από τις αποφραξεις.

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση σίγουρα δεν είναι εύκολα αντιστρεπτή. Ομως τόσο η πολιτεία όσο και εμείς οι ίδιοι οφείλουμε να προσπαθήσουμε να μειώσουμε τις συνέπειες των δραματικών συνεπειών των πλημμυρικών φαινομένων, γιατί αυτά σίγουρα δεν είναι προσωρινά αλλά θα υπάρχουν και στο μέλλον.
Θα πρέπει λοιπόν οι αρμόδιες αρχές να αναβαθμίσουν σταδιακά την ικανότητα χωρητικότητας των αγωγών ομβρίων, να συντηρούν και να καθαρίζουν τα κεντρικά φρεάτια αποχέτευσης από τις αποφράξεις φύλλων, χώματος και σκουπιδιών, να πραγματοποιούν αντιπλημμυρικά έργα στα επικίνδυνα σημεία ρεμάτων και ποταμών και τέλος να αναδασώνονται οι καμένες και αποψιλωμένες εκτάσεις δασών.

Τέλος θα πρέπει και εμείς οι ίδιοι να ελέγχουμε την λειτουργικότητα των σωληνώσεων του αποχετευτικού μας δικτύου, να καθαρίζουμε τα φρεάτια μας ώστε να μη ταλαιπωρούνται από αποφρακτικά προβλήματα και να εκκενώνουμε έγκαιρα τα λύματα τυχόν εγκαταστάσεων μας.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.