Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-athina

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του ήρθαν – με μικρή καθυστέρηση – οι πρώτες φθινοπωρινές μπόρες και οι καταιγίδες. Όμορφη και ρομαντική εικόνα, που προκαλεί δυστυχώς πολλαπλά προβλήματα τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όσο κι στην περιφέρεια.

Πολύ πρόσφατα παρακολουθήσαμε συγκλονισμένοι από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τις εικόνες της βιβλικής καταστροφής που εκτυλίχθηκαν στη Σκόπελο μετά από μία έντονη βροχόπτωση, που όμοιά της δεν είχαν ξαναζήσει οι κάτοικοι. Το βρόχινο νερό εξελίχθηκε σε χείμαρρο που παρέσυρε στο διάβα του ότι βρήκε μπροστά του. Το αποτέλεσμα του πλημμυρικού φαινομένου ήταν ζημιές ανυπολόγιστης αξίας τόσο σε βασικές υποδομές του νησιού, όπως το λιμάνι, όσο και σε ιδιωτικές περιουσίες, σπίτια, καταστήματα, γραφεία, υπόγειες και υπέργειες αποθήκες, αυτοκίνητα.... Απόγνωση και οικονομική καταστροφή.

Έχει παρατηρηθεί ότι τέτοιες σκηνές βιώνουμε όλο και πιο συχνά τα τελευταία χρόνια, λόγω των κλιματικών αλλαγών που έχουν συντελεστεί, αλλά και λόγω της ανεξέλεγκτης ανθρώπινης δραστηριότητας που αναπτύχθηκε κόντρα στους νόμους της φύσης. Το επιχείρημα ότι οι πλημμύρες ήταν πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας δεν ευσταθεί, καθώς η πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί σήμερα ως αποτέλεσμα της ανθρώπινης παρέμβατικότητας είναι δυστυχώς ζοφερή. Μπαζωμένα ρέματα, αφανισμός δασικών εκτάσεων, υπερπληθυσμός, άναρχη και χωρίς σχέδιο δόμηση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που συνθέτουν αυτή την πραγματικότητα.

Έστω και τώρα όμως οφείλουμε σαν ενεργοί πολίτες να αναλάβουμε δράση, προσπαθώντας αν μη τι άλλο να ελέγξουμε, ο καθένας από εμάς, τις παραμέτρους που βρίσκονται στη σφαίρα επιρροής μας. Προφανώς και η δημοτική ή κάθε άλλη αρμόδια αρχή θα πρέπει να μεριμνά για την αποτροπή πλημμυρικών φαινομένων, θα πρέπει όμως και εμείς να αναλάβουμε το μερίδιο που μας αναλογεί.

Θα πρέπει λοιπόν σε τακτά χρονικά διαστήματα να φροντίζουμε για τη σωστή προετοιμασία της περιουσίας μας για μια ενδεχόμενη νεροποντή ή πλημμύρα. Η σωστή συντήρηση του αποχετευτικού δικτύου του σπιτιού μας και των φρεατίων αποστράγγισης των ομβρίων υδάτων είναι ένα πρώτο βήμα για την επίλυση του προβλήματος.

Για το σωστό και μεθοδικό σχεδιασμό μιας αποτελεσματικής θωράκισης της περιουσίας μας απαιτείται η σύμπραξη μιας εξειδικευμένης εταιρείας στις αποφράξεις και τις αντλήσεις υδάτων, που θα εντοπίσει όλα τα προβληματικά δίκτυα εντός ή πλησίον του σπιτιού ή του επαγγελματικού μας χώρου και θα προετοιμάσει κατάλληλα τον ιδιωτικό μας χώρο για να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της φύσης.

Επειδή όμως με τη φύση δεν μπορεί να τα βάλει κανείς οι αποφρακτικές εταιρείες με την τεχνογνωσία, τον εξειδικευμένο εξοπλισμό και την εμπειρία του έμψυχου δυναμικού είναι εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο διαθέσιμες να προστρέξουν σε μια ενδεχόμενη απειλή για την ιδιοκτησία μας.

Εμείς οφείλουμε να κάνουμε μια έρευνα αγοράς για να επιλέξουμε μία αξιόπιστη εταιρεία για αποφράξεις και αντλήσεις υδάτων. Σε συνθήκες οικονομικής κρίσης είναι σημαντικό να ενημερωθούμε για τις χρεώσεις που θα επιβαρυνθούμε, πρέπει όμως να έχουμε υπόψη ότι το πιο φτηνό δεν είναι πάντα και το πιο οικονομικό. Είναι σημαντικό η εταιρεία στην οποία θα καταλήξουμε να διαθέτει κατάλληλο τεχνικό εξοπλισμό, εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό και να μας εμπνέει εμπιστοσύνη ότι θα προστρέξει άμεσα για να επιλύσει κάθε μας πρόβλημα.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.