Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

αποφράξεις δικτύων αποχέτευσης

Στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών παρουσιάζονται συχνά προβλήματα που έχουν σχέση και με την παλαιότητα των κατασκευών αλλά και με κακοτεχνίες που μπορεί να προκύψουν. Από τα πλέον ενοχλητικά και πιεστικά είναι τα αποφρακτικά προβλήματα, που αφορούν το υδροδοτικό και αποχετευτικό δίκτυο. Και αν τέτοιο πρόβλημα μας αναγκάζει να μην μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα μας για κάποιο διάστημα, φανταστείτε πώς είναι να μην έχουμε νερό στο σπίτι μας εξαιτίας μιας τέτοιας κατάστασης!


Επιπροσθέτως κάποιες έκτακτες συνθήκες, όπως μια μπόρα σαν αυτές των τελευταίων ημερών, ενδέχεται να φράξουν υδρορροές και φρεάτια λόγω των φερτών υλικών που παρασύρουν τα νερά στο διάβα τους. Γι’ αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν οι εταιρείες αποφράξεων, που έχουν τη γνώση αλλά και τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να επιλύουν τα προβλήματα. Υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις σε κάθε γειτονιά του Λεκανοπεδίου, αλλά και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος, με τον στόλο τους παρκαρισμένο και έτοιμο ώστε να φτάσουν γρήγορα σε κάθε περιστατικό στην ακτίνα δράσης τους. Γι’ αυτό και στην επιλογή της εταιρείας πρέπει κανείς να συνυπολογίζει και το πόσο κοντά βρίσκεται αυτή σε σχέση με την πολυκατοικία όπου υπάρχει βλάβη.
Οι εταιρείες αποφράξεων αναλαμβάνουν και μια σειρά άλλων εργασιών που σχετίζονται με τις αποφράξεις, όπως είναι οι απεντομώσεις, οι απολυμάνσεις, ενώ στη λογική της πρόληψης αναλαμβάνουν και τη συντήρηση του δικτύου ανά διαστήματα που αποφασίζονται με τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη (τριμηνιαίες, εξαμηνιαίες, ετήσιες συντηρήσεις). Επιπλέον κάποιες από αυτές συνεργάζονται και με άλλες εταιρείες που αναλαμβάνουν ελαιοχρωματισμούς και σοβαντίσματα, ώστε να μη μεταβληθεί η εικόνα του κτιρίου μετά από τις εργασίες τους και η λειτουργικότητα με την εμφάνιση της πολυκατοικίας να πηγαίνουν… πακέτο.
Με ψηφιακά μέσα οι εταιρείες πιστοποιούν και αποδεικνύουν ότι έχει γίνει σωστή δουλειά ώστε να μην υπάρχουν αμφιβολίες στους πελάτες, ενώ δίδεται και εγγύηση αν ζητηθεί. Οι μικροκάμερες που χρησιμοποιούνται στις αποφράξεις δείχνουν πολύ παραστατικά το «πριν» και το «μετά» κάθε περιοχής του δικτύου και βοηθούν ώστε να πετύχει η εργασία του ξεβουλώματος. Η τεχνολογία των σύγχρονων επιχειρήσεων είναι κατά πολύ εξελιγμένη ακόμη και σε σχέση με μία δεκαετία πριν, ενώ το εύρος των εργασιών και οι τιμές παρουσιάζονται στο Διαδίκτυο μέσω ενημερωμένων ιστοσελίδων.
Το κόστος των αποφρακτικών εργασιών εξαρτάται από τη δουλειά που πρέπει να γίνει και το τμήμα του δικτύου που αφορά το πρόβλημα, αν πρόκειται δηλαδή για περιφερειακού σημείου αποφράξεις (νιπτήρας, νεροχύτης, σωλήνας) ή για κεντρικού τμήματος του δικτύου (π.χ. φρεάτιο). Εξαρτάται ακόμη από τη σοβαρότητα της κατάστασης, από τον τεχνικό εξοπλισμό που πρέπει να χρησιμοποιηθεί, ενώ σε κάθε περίπτωση λαμβάνεται υπόψη η οικονομική ύφεση που έχει πλήξει τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Καλό είναι πάντως κάθε πολυκατοικία να διαθέτει ένα αποθεματικό για έκτακτες περιπτώσεις ή και για τις απλές συντηρήσεις των δικτύων, αλλά και για άλλες βλάβες που μπορεί να προκύψουν (π.χ. στο ασανσέρ, στο κλιμακοστάσιο και αλλού).
Λειτουργώντας επί 24ώρου βάσεως, αφού ένα αποφρακτικό πρόβλημα μπορεί να προκύψει οποτεδήποτε, οι εταιρείες αποφράξεων απολαμβάνουν σήμερα την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των κατοίκων της Αθήνας αλλά και των άλλων πόλεων, αφού κάθε πολυκατοικία έχει διαπιστώσει τουλάχιστον μία φορά στη «ζωή» της πως προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με επαγγελματισμό και σε χαμηλό κόστος.  

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.