αποφραξεις

Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraktiki-athina

Κάθε πολυκατοικία αποτελεί μια μικρή κοινωνία όπου κάθε διαμέρισμα συνιστά ουσιαστικά άβατο και εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα όσων διαμένουν σε αυτό. Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις όπου τα προβλήματα της πολυκατοικίας μπορεί να επηρεάσουν όλα τα διαμερίσματά της, οπότε η δράση όλων των ενοίκων και των ιδιοκτητών της πρέπει να είναι άμεση και συντονισμένη προκειμένου να επιλυθούν γρήγορα.


Στην περίπτωση του υδροδοτικού και αποχετευτικού συστήματος, όπου ένα βούλωμα ή μια δυσλειτουργία στις σωληνώσεις ενός διαμερίσματος μπορεί να επηρεάσει και άλλα ή και όλα τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας, είναι καλύτερα να απευθυνθεί κανείς σε μια εταιρεία αποφράξεων παρά σε έναν υδραυλικό, που ενδείκνυται για πιο απλές περιπτώσεις. Εξάλλου οι εργαζόμενοι στις αποφράξεις συνδυάζουν τις γνώσεις των υδραυλικών με την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό μιας μεγάλης επιχείρησης.
Σήμερα σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος υπάρχουν πολλές εταιρείες αποφράξεων που ασχολούνται και με άλλες εργασίες, όπως είναι οι απαντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους δρόμους ή διαμερίσματα, ειδικά υπόγεια. Σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων η συμβολή τους στην απομάκρυνση των υδάτων από πλημμυρισμένες περιοχές είναι πολύτιμη και οι εταιρείες αυτές βοηθούν πολύ την Πυροσβεστική στο έργο της.
Η πληθώρα των εταιρειών εξασφαλίζει πως όλο και κάποια είναι κοντά στο σημείο όπου υπάρχει το πρόβλημα και έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί άμεσα. Ακόμη και την κρίσιμη ώρα μπορεί κανείς να βρει στο Διαδίκτυο ποια εταιρεία μπορεί να τον εξυπηρετήσει γρηγορότερα, ωστόσο είναι καλύτερα να έχει κανείς υπόψη του από πριν μια εταιρεία η οποία και κοντά στην πολυκατοικία του να βρίσκεται και καλό όνομα να έχει για τις υπηρεσίες που προσφέρει.
Ειδικά οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και οι διαχειριστές πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καλή κατάσταση του αποχετευτικού δικτύου των διαμερισμάτων και του κεντρικού συστήματος της πολυκατοικίας (δεξαμενές, κεντρικό φρεάτιο κτλ.). Οι εταιρείες αποφράξεων εκτός από την αντιμετώπιση των αποφρακτικών προβλημάτων ασχολούνται και με τη συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών σε προσιτές τιμές, έτσι ώστε οι περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί η συνδρομή τους να είναι πολύ πιο σπάνιες.
Οι διαχειριστές και οι ιδιοκτήτες των πολυκατοικιών θα πρέπει να συνεννοούνται με τις εταιρείες ώστε να κάνουν εξάμηνο ή ετήσιο έλεγχο στις εγκαταστάσεις για να αποφεύγονται αποφρακτικά προβλήματα, σε τιμές σχεδόν μηδενικές αν σκεφτεί κανείς ότι διαμοιράζονται στα κοινόχρηστα μεταξύ των διαμερισμάτων. Μια ακόμη εργασία που εκτελούν οι εν λόγω εταιρείες είναι οι απεντομώσεις και οι μυοκτονίες, που βοηθούν στην πρόληψη των αποφρακτικών προβλημάτων, αλλά και οι απολυμάνσεις ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις για την υγιεινή και την ποιότητα ζωής όσων διαμένουν στην πολυκατοικία.
Χάρη στην πολύχρονη πείρα τους και στον τεχνικό τους εξοπλισμό που διαρκώς εξελίσσεται, ακολουθώντας την πρόοδο της τεχνολογίας, οι εταιρείες αποφράξεων έχουν καταφέρει να αποτελούν αξιόπιστη λύση, όσο σοβαρό κι αν είναι το πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν. Οι «γιατροί» των αποφράξεων αποχετευτικών δικτύων προσφέρουν 24ωρη κάλυψη, δεδομένου ότι οι αποφράξεις δεν έχουν… ωράριο, ούτε υπολογίζουν πότε είμαστε εύκαιροι να ασχοληθούμε μαζί τους. Και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να επιλέξουμε μια καλή εταιρεία που να βρίσκεται κοντά μας, να καλύπτει τις απαιτήσεις μας και να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε κλήση μας. 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

 1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
 2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
 3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
 4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
 5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
 6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
 7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
 8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
 9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

 • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
 • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
 • Ριζοκοπτικές μηχανές
 • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
 1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
 2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
 3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
 • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
 • Οικονομικές χρεώσεις
 • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.