Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

piestiko-apofraxeis-exarcheia

Μια ιδιαίτερα πυκνοκατοικημένη περιοχή τα Εξάρχεια με παλιές πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, δεν αποτελεί εξαίρεση για τις αποφράξεις αποχετεύσεων που αρκετά συχνά εκδηλώνονται στο δίκτυο και ταλαιπωρούν του κατοίκους που ψάχνουν να βρούν λύσεις άρσης αυτών.


Εμπορικά σκευάσματα του εμπορίου συχνά δίνουν προσωρινά αποτελέσματα αποκατάστασης για εύκολες αποφράξεις, παρόλο που εγγυμονούν περαιτέρω κινδύνους για τις πλαστικές σωληνώσεις εξαιτίας του διαβρωτικού χαρακτήρα των συστατικών σύνθεσης αυτών. Αν όμως η απόφραξη επιμένει χρειάζεται πιο δραστική λύση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την συνδρομή εξειδικευμένων αποφρακτικών εταιρειών που με τα μηχανήματα που έχουν μπορούν να δώσουν ιδιαίτερα αποτελεσματικές λύσεις.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η apofraxeis4u, που ειδικά στα Εξάρχεια έχει μόνιμο συνεργείο τεχνικών που με την τεχνογνωσία και την πολύχρονη εμπειρία τους μπορούν να δώσουν εγγυημένες λύσεις με μεγάλη χρονική διάρκεια, ώστε να μην επανεμφανιστεί το ίδιο πρόβλημα. Ο επαγγελματισμός μας σαν αποφρακτική εταιρεία και η συνέπεια που μας διακατέχει δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο πέρα από την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη μας, που εκφράζεται τόσο με την ποιότητα εργασιών μας, όσο και με τις ιδιαίτερα χαμηλές χρεώσεις.
Συνοπτικά οι διεργασίες που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  • Αποφράξεις οποιουδήποτε τμήματος της αποχέτευσης
  • Αντλήσεις λιμναζόντων υδάτων
  • Βιντεοσκόπηση με κάμερα υψηλής ανάλυσης cctv εσωτερικού αγωγών, τόσο για εντοπισμό βλαβών όσο και για συνολική εκτίμηση της κατάστασης αυτών.
  • Συντήρηση δικτύων για πολυκατοικίες και επαγγελματικούς χώρους προς αποφυγή εμφάνισης μελλοντικών αποφράξεων
  • Ρομποτική επανασύσταση αγωγών φθαρμένων σωληνώσεων χωρίς την ανάγκη εκσκαφής
  • Ριζοκοπτικές εργασίες εσωτερικού δικτύων στα οποία με την πάροδο του χρόνου εισχωρήσαν ρίζες δέντρων και θάμνων
  • Εκκενώσεις βόθρων και ασφαλή μεταφορά βοθρολυμάτων και γενικά απόνερων σε προβλεπόμενους χώρους απόθεσης

Το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι στη διάθεση σας όλο το 24ωρο, για να καταγράψει τυχόν αναφορά αποφρακτικού προβλήματος σε όλα τα Εξάρχεια ώστε σε λίγα μόνο λεπτά να στείλει τον τεχνικό στο χώρο της ζημιάς προς εκτίμηση αυτής και επαναροή των υδάτων σε οποιοδήποτε φραγμένο σημείο.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.