Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis-mpoyrnazi-attikis

Γρήγορη Εξυπηρέτηση με Άψογο Εξοπλισμό και Ασυναγώνιστη Τεχνογνωσία!

Το Μπουρνάζι είναι σίγουρα ένα από τα πιο ωραία προάστια της Αθήνας, ωστόσο δεν παύει να αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα αποχετευτικής με την πρωτεύουσα. Τέτοια προβλήματα είναι:

  • φρεάτια που πλημμυρίζουν
  • φραγμένοι σωλήνες αποχέτευσης
  • βουλωμένα σιφόνια
  • λεκάνες γεμάτες λύματα
  • φραγμένοι νιπτήρες/νεροχύτες/μπανιέρες
  • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Αν λοιπόν το πρόβλημα σας είναι στην παραπάνω λίστα, μην αγχώνεστε άλλο. Η 40χρονη πείρα μας μπορεί να σας εγγυηθεί τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και μάλιστα σε τιμές λογικές.

Αν έχετε παρόλα αυτά κάποιες αμφιβολίες για να μας επιλέξετε, διαβάστε τα εχέγγυα μας:

  • Κάθε άτομο που επανδρώνει τα συνεργεία μας, κατέχει άψογη εκπαίδευση και τεχνογνωσία πάνω στις αποφράξεις. Άλλωστε το προσωπικό μας έχει αναλάβει στο παρελθόν καταστάσεις σαν τη δική σας άπειρες φορές, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιλύσει το πρόβλημα σας
  • Τα συνεργεία που διαθέτουμε είναι τόσα πολλά που δεν υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης και περαιτέρω ταλαιπωρίας από τη στιγμή που θα μας καλέσετε
  • Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε είναι αναβαθμισμένος και περιλαμβάνει σύγχρονα μηχανήματα, όπως:
  • Εργαλεία αποκοπής ριζών: Ειδικά στο Μπουρνάζι όπου κυριαρχεί το πράσινο, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου οι ρίζες των δέντρων και άλλων φυτών αναπτύσσονται μέσα σε φρεάτια και αποχετεύσεις και προκαλούν την δυσλειτουργία τους ή πολλές φορές ακόμα και ρήγματα στις σωληνώσεις. Με τον ειδικό ριζοκοπτικό εξοπλισμό μας, επαναφέρουμε το σύστημα σας στην κανονική του λειτουργία.
  • Ειδικές κάμερες αποχετεύσεων: Μας διευκολύνουν απίστευτα στη δουλειά μας, αφού με τη βοήθεια τους μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια το σημείο φραγής αλλά και τον λόγο για τον οποίο προκλήθηκε η βλάβη.

Το γεγονός ότι έχουμε στη διάθεση μας πάμπολλα συνεργεία, μας επιτρέπει να φτάνουμε ταχύτατα χωρίς χρονοτριβές στον χώρο σας τη στιγμή που μας έχετε ανάγκη. Με ένα τηλεφώνημα σας θα σπεύσουμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε γωνιά και αν μένετε στο Μπουρνάζι.

Στοχεύουμε στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας και για αυτό δεν ασχολούμαστε καθόλου με προχειρότητες και εφήμερες λύσεις. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, προκειμένου να σας δώσουμε την καλύτερη και ταυτόχρονα την πιο μόνιμη λύση στο ζήτημα των φραγμένων σωληνώσεων. Σημειωτέον ότι έχουμε τις χαμηλότερες χρεώσεις στην αγορά.

Θέλετε περισσότερη εξειδίκευση;

Μήπως οι κακοκαιρίες του χειμώνα πλήττουν τους χώρους του σπιτιού ή της δουλειάς σας προκαλώντας πλημμύρες; Δεν χρειάζεται να χάνετε την ψυχραιμία σας. Τα μηχανήματα που διαθέτουμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με σύγχρονες αντλίες και μεγάλα βυτία και έτσι τα συνεργεία μας μπορούν να αντλήσουν οποιαδήποτε ποσότητα νερού από χώρους κάθε τύπου. (π.χ. ασανσέρ, αποθήκες, χώρος στάθμευσης κτλ)

Μην μπείτε ξανά στην ίδια ταλαιπωρία!

Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση του δικτύου σας προκειμένου να σας προστατέψουμε από μελλοντικές φραγές και περιττά έξοδα επαναλαμβανόμενων αποφράξεων. Συγκεκριμένα:

  • Επιθεωρούμε με πολλή προσοχή το δίκτυο σας καθώς και τα φρεάτια και προβαίνουμε σε καθαρισμό τους για προληπτικούς λόγους σε τακτά χρονικά διαστήματα, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας
  • Καθαρίζουμε την αποχέτευση σας, αλλά και τα σιφώνια του μπάνιου προληπτικά
  • Εκκενώνουμε βόθρους κάθε τύπου

Μην καταπιάνεστε άλλο με ερασιτεχνικές λύσεις. Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των αποφράξεων πραγματικά. Εμπιστευθείτε μας και επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό μας κέντρο.

http://apofraxeis4u.gr/dp/mpournazi

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο

  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.