Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraktiko-provlima-skopelos

Από τη Σκόπελο όπου μετέβη κατ΄εντολή του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, δήλωσε ότι προέχει η λεπτομερής καταγραφή από τους αρμόδιους φορείς Περιφέρειας και Δήμων των υλικών ζημιών ιδιωτών και δημοσίων υποδομών, έτσι ώστε να δρομολογηθούν άμεσα τόσο η αποκατάσταση αυτών όσο και οι αποζημιώσεις. Πρωτοφανείς οι εικόνες της καταστροφής από τις αποφράξεις υδροσυλλεκτών και τις πλημμύρες που αντικρύσαν μαζί με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με τον οποίο επισκέφθηκαν μαζί σήμερα το πρωϊ το νησί.

Πραγματοποίησαν αναλυτική αυτοψία στις περιοχές που χτυπηθήκαν από τη θεομηνία, συζητήσαν με τους πληγέντες και τους ενημερώσαν για τη διαδικασία αποκατάστασης των αποφρακτικών προβλημάτων αλλά και των αποζημιώσεων αυτών. Δόθηκε επίσης ιδιαίτερη βάση στην ανάδειξη των προβλημάτων - αιτιών που σε συνδιασμό με τη σφοδρή καταιγίδα οδηγήσαν τη Σκόπελο στη δραματική αυτή κατάσταση.

Συγκεριμένα ο κ. Σπίρτζης δήλωσε στη δημόσια τηλεόραση ότι «Οι καταστροφές στο νησί είναι πάρα πολύ μεγάλες και σε υποδομές και σε κατοικίες και σε επιχειρήσεις»  και συμπλήρωσε ότι αυτό που απαιτείται αυτή τη στιγμή «είναι η περιφέρεια και ο δήμος να κάνουν γρήγορα την καταγραφή, ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην βοήθεια που πρέπει να δώσουμε στους κατοίκους, στις επιχειρήσεις, σε όποιον έχει πληγεί».

Οι πρώτες καταγραφές εκτιμούν ότι περισσότερα από 40 μαγαζιά και οικίες έχουν υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές. Υποσχέθηκε παράλληλα πάταξη της γραφειοκρατίας ώστε να υπάρχει άμεση ανακούφιση των θυμάτων και έδωσε τη διαβεβαίωση ότι το νησί θα έχει τη πλήρη συνδρομή του κράτους και του στρατού και ότι ήδη καταφτάνουν μηχανήματα αποφρακτικά, έργων κλπ  ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία αποκατάστασης των ζημιών.

Τέλος σημείωσε ότι αναμφισβήτητα υπάρχουν ευθύνες ως προς τις κακοτεχνίες στο θέμα των δρόμων και του λιμανιού που επιβαρύναν άμεσα την μη προβλέψιμη αντικειμενικά αντιμετώπιση τόσο ακραίων καιρικών φαινομένων. Είπε επίσης ότι πρέπει όλοι να συνηδητοποιήσουμε και να αποκτήσουμε παιδεία ως προς αυτά που δημιουργούν τις αποφράξεις και τις πλημμύρες όπως τα ρέματα, οι αγωγοί αποχέτευσης και όλα τα συναφή.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.