Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraxeis4u-sto-maroussi

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Απόφραξης στην περιοχή Μαρούσι – Με αξιοπιστία σύνεση και υπευθυνότητα!

Ίσως έχετε κουραστεί με το να βασίζεστε σε ερασιτέχνες και μεθόδους που παρέχουν προσωρινές λύσεις. Εμείς επιλύουμε άμεσα, αποτελεσματικά, οικονομικά και προ πάντων μόνιμα και οριστικά, προβλήματα όπως:

  • βουλωμένοι νεροχύτες
  • βουλωμένοι νιπτήρες
  • φραγμένες υδρορροές
  • βουλωμένη λεκάνη ή μπανιέρα
  • φραγμένο δίκτυο σωληνώσεων αποχέτευσης
  • βουλωμένα φρεάτια
  • φραγμένο δίκτυο απορροής βρόχινων υδάτων

Μια κίνηση σας μένει. Στραφείτε σε επαγγελματίες και εμπιστευθείτε μας. Σας διαβεβαιώνουμε πως με την αποφρακτική αποφράξεις apofraxeis4u δεν θα μείνετε απογοητευμένοι.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, έχοντας στην πλάτη μας 40 και πλέον χρόνια συνεχούς εργασίας στον κλάδο των αποχετεύσεων, δεν έχει μείνει ούτε μια περίπτωση απόφραξης που να μην έχουμε αντιμετωπίσει επιτυχημένα, και αυτό μας κάνει τους καλύτερους σε όλο το λεκανοπέδιο. Με εφόδιο την εξειδίκευση, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητα βρισκόμαστε στην κορυφή.

Όλοι προτιμούν εμάς. Να γιατί:

Έχουμε άριστη επικοινωνία με τους πελάτες μας και δείχνουμε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Κάθε φορά, αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα, το συζητάμε μαζί τους και τους αναλύουμε όλες τις εκδοχές που παρουσιάζονται προκειμένου να λυθεί. Στο τέλος ακολουθούμε την προτίμηση του πελάτη και ενεργούμε πολύ προσεκτικά ώστε να επιδιορθώσουμε την βλάβη χωρίς περαιτέρω φθορές και ταλαιπωρία.

Το προσωπικό που έχουμε στη διάθεση μας, έχει άψογη τεχνική κατάρτιση και τέτοια εκπαίδευση με την οποία μπορεί να σας εξυπηρετήσει άμεσα και ποιοτικά σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ο μεγάλος αριθμός συνεργείων που έχουμε στο δυναμικό μας, είναι ικανός να σας προσφέρει άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση την στιγμή που το έχετε ανάγκη χωρίς καμία παραπάνω ταλαιπωρία για εσάς.

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονα μέσα και εξοπλισμό που αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα σε όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε. Συγκεκριμένα δουλεύουμε με:

  • ριζοκοπτικά εργαλεία: τα οποία αφαιρούν και κόβουν τις ρίζες των φυτών και των δέντρων που εισβάλλουν σε δίκτυα σωληνώσεων και φρεάτια πραγματοποιώντας τη φραγή τους ή ακόμα και την καταστροφή τους
  • εξειδικευμένες κάμερες αποχετευτικής χρήσης: οι οποίες μας επιτρέπουν να φωτογραφίζουμε το εσωτερικό των αγωγών που έχουν βλάβη έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να κάνουμε μια ορθή διάγνωση και στη συνέχεια μια απόλυτα επιτυχή επιδιόρθωση του προβλήματος

Πιο εξεζητημένα προβλήματα

Άντληση υδάτων: Ακόμα και στο Μαρούσι πολλές φορές οι κάτοικοι μας καλούν να τους βοηθήσουμε με τα λιμνάζοντα νερά στους χώρους του σπιτιού τους. Τα συνεργεία μας με τα εξειδικευμένα μηχανήματα που κατέχουν θα σας απαλλάξουν από τα πλημμυρισμένα δωμάτια μια και καλή

Συντήρηση Δικτύων: Πρόληψη και σύνεση σημαίνει αποφυγή των χειρότερων στο μέλλον. Αν είστε λοιπόν προνοητικοί, αφήστε στα χέρια μας την συντήρηση του δικτύου σας.

  • Επιθεωρούμε αρκετά συχνά τις σωληνώσεις σας, με στόχο τον εντοπισμό πιθανού σημείου βλάβης στο άμεσο μέλλον
  • Καθαρισμός προληπτικά πάντα, όλου του δικτύου σας
  • Απόφραξη των στηλών της αποχέτευσης που συνδέονται με τα σιφόνια του νιπτήρα, της λεκάνης, της μπανιέρας κτλ.
  • Εκκένωση παντός τύπου βόθρων, εύκολα, γρήγορα και σε τιμές συζητήσιμες

Παρέχουμε αληθινές λύσεις και αποτελέσματα μόνιμα, μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Επικοινωνήστε μαζί μας και δεν θα χάσετε. Καλύπτουμε και εξυπηρετούμε όλη την περιοχή στο Μαρούσι για αποφρακτική.

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο

  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.