Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apokatastasi-apofraxeis-ekali

Επαγγελματικές Υπηρεσίες Αποφράξεων, Άντλησης Υδάτων, Συντήρηση Δικτύων στην περιοχή της Εκάλης.

Αν κατοικείτε στην όμορφη περιοχή της Εκάλης, αλλά σας αγχώνουν τα συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζουν οι αποχετεύσεις, τα σιφόνια, τα φρεάτια και γενικότερα τα δίκτυα σωληνώσεων, τότε δεν υπάρχει λόγος για περισσότερο άγχος και ταλαιπωρία. Η λύση είναι να απευθυνθείτε επιτέλους σε ειδικούς. Για να βρίσκεστε στην ιστοσελίδα αποφράξεις apofraxeis4u σημαίνει ότι κάνατε μια επιτυχημένη αναζήτηση και σας βεβαιώνουμε πως είμαστε οι πλέον κατάλληλοι στον χώρο των αποφράξεων.


Εργαζόμαστε σε αυτόν τον τομέα για πάνω από σαράντα συνεχόμενα έτη και μπορούμε να πούμε πως τα χρόνια αυτά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένα. Διότι μας μας χάρισαν πολύτιμα εφόδια, όπως η άριστη εξειδίκευση και ο μοναδικός επαγγελματισμός στις δουλειές μας.
Το προσωπικό που απασχολούμε είναι επαρκώς εκπαιδευμένο και διαθέτει άψογη τεχνική κατάρτιση έτσι ώστε να είναι σε θέση να σας προσφέρει την λύση που επιθυμείτε, όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε.
Έχουμε οργανώσει τη δομή μας με πολλά συνεργεία, έτσι ώστε να έχουμε την δυνατότητα να σας εξυπηρετούμε ταχύτατα χωρίς καμία καθυστέρηση, όποια στιγμή και ώρα μας καλέσετε και μας χρειαστείτε, σε όποια γωνιά της Εκάλης και αν μένετε.
Αξιοποιούμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, που πάντα δίνουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθιστώντας τις εργασίες μας εύκολες, γρήγορες και πετυχημένες. Τα ειδικά πιεστικά μηχανήματα μας, τα μεγάλα βυτία, οι ισχυρές αντλίες και οι ειδικά σχεδιασμένες αποχετευτικές κάμερες, είναι μερικά από τα εργαλεία που μας λύνουν τα χέρια και σας απαλλάσσουν από την ταλαιπωρία και τα προβλήματα των αποφράξεων. Συνήθεις καταστάσεις που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

  1. βουλωμένα φρεάτια
  2. βουλωμένα δίκτυα σωληνώσεων
  3. πλημμυρισμένα σιφόνια
  4. φραγμένες αποχετεύσεις
  5. βουλωμένοι νιπτήρες/νεροχύτες/λεκάνες/μπανιέρες
  6. φραγμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

Κάθε ένα από τα παραπάνω προβλήματα για να λυθεί σωστά και να μην ξανά κάνει την εμφάνιση του στο μέλλον, χρειάζεται ειδική μεταχείριση και τεχνογνωσία, τα οποία διαθέτουμε και γνωρίζουμε πολύ καλά. Η έξυπνη κίνηση είναι να μας προτιμήσετε και να μας καλέσετε αν υποφέρετε από ένα ή και περισσότερα από τα προβλήματα που προαναφέρθηκαν.

Πιο Εξειδικευμένες Υπηρεσίες που παρέχουμε
Αποκοπή ριζών: Με το εξειδικευμένο ριζοκοπτικό εξοπλισμό που έχουμε στο δυναμικό μας, μπορούμε να πραγματοποιούμε αποφράξεις σε σωλήνες, φρεάτια και αποχετεύσεις που προκλήθηκαν από ρίζες δέντρων ή και άλλων φυτών. Αν έχετε ένα παρόμοιο πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Απορρόφηση υδάτων: Εάν ο χώρος σας έχει πληγεί από κάποια πλημμύρα που δημιούργησε η κακοκαιρία ή κάποιο οικιακό ατύχημα στα υδραυλικά σας, τότε και πάλι εμείς έχουμε την αποτελεσματική λύση. Τα βυτία που διαθέτουμε είναι μεγάλης χωρητικότητας και οι αντλίες μας υπερσύγχρονες, πράγμα το οποίο μας καθιστά ικανούς να μπορούμε να αντλήσουμε οποιαδήποτε ποσότητα νερού από οποιονδήποτε χώρο έχει πληγεί.
Συντήρηση και Προληπτικός Καθαρισμός Δικτύων
Είναι προτιμότερο να προλαμβάνει κανείς τη ζημιά προτού συμβεί και δημιουργήσει περισσότερη ταλαιπωρία. Αν δε θέλετε να μην αντιμετωπίσετε ξανά κάποιο πρόβλημα απόφραξης στο μέλλον, τότε η λύση είναι μια και λέγεται συντήρηση. Αναθέστε μας την συντήρηση και τον καθαρισμό του δικτύου σας, και εμείς θα αναλάβουμε τις παρακάτω διεργασίες σε τακτά χρονικά διαστήματα:

  • συχνή επιθεώρηση του δικτύου σας για τον εντοπισμό πιθανών ευπαθών σημείων
  • καθαρισμός συστηματικός για προληπτικούς λόγους του οριζόντιου δικτύου κάθε χρόνο, εξάμηνο ή μήνα ανάλογα με τα θέλω σας και τις ανάγκες του δικτύου σας
  • απόφραξη των σιφονιών του μπάνιου σας και όλου του σπιτιού καθώς και της κάθετης στήλης της αποχέτευσης
  • καθαρισμός του δικτύου απορροής όμβριων υδάτων
  • εκκένωση βόθρων κάθε τύπου και είδους

Καλέστε μας τώρα στο τηλεφωνικό μας κέντρο και ένα από τα έμπειρα συνεργεία μας θα βρεθεί στη γειτονιά σας, για οτιδήποτε σχετικό με τις αποφράξεις Εκάλη, άμεσα χωρίς χρονοτριβές.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.