Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

apofraktikes-lyseis-sto-neo-kosmo-attikis

Άμεση Εξυπηρέτηση και Αξεπέραστη Εμπειρία

Αν μένετε στη περιοχή του Νέου Κόσμου και έχετε γνωρίσει την ταλαιπωρία μέσω των προβλημάτων που παρουσιάζουν οι/τα:

  • φραγμένοι νιπτήρες – νεροχύτες
  • ξεχειλισμένες λεκάνες
  • βουλωμένοι σωλήνες αποχέτευσης
  • χαλασμένα φρεάτια
  • φραγμένα σιφώνια
  • βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων

τότε μην χάνεται άλλο το χρόνο σας και μην αναλώνεστε σε φτηνές και ερασιτεχνικές μεθόδους που μόνο παραπάνω ζημιά θα σας προκαλέσουν. Εμπιστευθείτε εμάς, τους ειδικούς, που τόσα χρόνια με τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία μας, έχουμε χτίσει μια σπουδαία φήμη στον χώρο των αποφράξεων, ειδικά στην περιοχή του Νέου Κόσμου.


Τονίζουμε πως μας ακολουθούν πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχόμενων εργασιών στον κλάδο των αποφράξεων, τα οποία στάθηκαν γερές βάσεις για τα εφόδια μας που είναι, η άψογη εξειδίκευση και η ασύγκριτη τεχνογνωσία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποια ακραία καιρικά φαινόμενα στην καρδιά του χειμώνα, προκαλούν πλημμύρες σε διάφορους χώρους των σπιτιών αλλά και πολλών μαγαζιών. Διαθέτουμε τέτοιο εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να μετατρέψει το χάος των λιμνάζοντων νερών σε παιχνιδάκι, καθότι ο εξοπλισμός μας είναι υπερσύγχρονος και πανίσχυρος.

Για να μην αντικρίσετε ποτέ ξανά την χαοτική όψη ενός δικτύου που χρειάζεται απόφραξη, απευθυνθείτε σε ειδικούς. Προτείνουμε την τακτική συντήρηση του δικτύου σας, προκειμένου να είναι μακροχρόνια υγιές και να μην ταλαιπωρείστε κάθε τόσο με συνεχόμενες αποφράξεις και περιττά έξοδα. Αναλαμβάνουμε:

  • επιθεώρηση του δικτύου σας προσεκτικά ανά προγραμματισμένα διαστήματα ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις
  • καθαρισμό της αποχέτευσης σας και όλων των στηλών της, καθώς και των σιφονιών του μπάνιου σας για την ομαλή τους λειτουργία
  • εκκένωση βόθρων κάθε είδους και κάθε τύπου, ακόμα και σηπτικούς αλλά και απορροφητικούς.

Για ποιο λόγο να μας επιλέξετε;
Σας παραθέτουμε, όχι έναν, αλλά τρεις σημαντικούς λόγους για τους οποίους θεωρούμε πως η επιλογή της εταιρείας μας για την επίλυση του προβλήματος σας, είναι μονόδρομος.

  1. Ασύγκριτη Εμπειρία. Έχουμε αντιμετωπίσει επανειλημμένα αποφρακτικά προβλήματα στον Νέο Κόσμο. Τα σαράντα έτη συνεχούς εργασίας και αποφράξεων μας έχουν χαρίσει άριστη εξειδίκευση και μοναδική τεχνογνωσία που όμοια της δεν υπάρχει πουθενά στην Αττική.
  2. Υπερσύγχρονος Εξοπλισμός. Τα μηχανήματα που περιλαμβάνει το δυναμικό μας είναι τελευταίας τεχνολογίας και σας υπόσχονται τα βέλτιστα αποτελέσματα με μηδέν ταλαιπωρία για εσάς. Χρησιμοποιούμε ειδικές κάμερες αποχετεύσεων οι οποίες μας επιτρέπουν την επιθεώρηση στο εσωτερικό του δικτύου σας, εκεί που είναι αδύνατο για το ανθρώπινο μάτι να φτάσει, ώστε να μπορέσουμε να διαγνώσουμε το ακριβές πρόβλημα και την αιτία που το δημιούργησε.
  3. Έχουμε οργανώσει πάμπολλα συνεργεία, με σκοπό να εκμηδενίσουμε τον χρόνο αναμονής σας. Ξεχάστε τις καθυστερήσεις και την παραπάνω ταλαιπωρία. Εμείς σας εξυπηρετούμε πριν ακόμα προλάβετε να μας καλέσετε. Είμαστε γρήγοροι αποτελεσματικοί και πάνω από όλα με τιμές λογικές.


Αν πάλι το πρόβλημα σας θέλει ριζική αντιμετώπιση.. Τότε πάλι σε εμάς θα πρέπει να απευθυνθείτε. Οι ρίζες των δέντρων πολλές φορές αποτελούν πρόβλημα για τις αποχετεύσεις και τα φρεάτια. Ο ριζοκοπτικός μας εξοπλισμός μας όμως δεν γνωρίζει δυσκολίες. Θα σας απαλλάξει αμέσως και χωρίς μεγάλη οικονομική επιβάρυνση.

Τηλεφωνήστε μας αν αναζητάτε λύση για αποφράξεις ειδικά αν μένετε στον Νέο Κόσμο και σας εγγυώμαστε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

 

Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.