Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

eggyimenes-apofraxeis-vari

Πολυετής πείρα και Άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο των Αποφράξεων

Κατοικείτε στην περιοχή της Βάρης και

  • τα φραγμένα σιφόνια
  • οι βουλωμένοι σωλήνες
  • τα πλημμυρισμένα φρεάτια
  • τα βουλωμένα δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων
  • οι φραγμένοι νιπτήρες/μπανιέρες/λεκάνες/νεροχύτες

σας ταλαιπωρούν και σας βγάζουν από το καθημερινό σας πρόγραμμα; Ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε σε επαγγελματίες και να εμπιστευθείτε την αποφράξεις apofraxeis4u, η οποία δραστηριοποιείται εδώ και σαράντα ολόκληρα έτη στον κλάδο των αποφράξεων και σας διαβεβαιώνει ότι θα σας απαλλάξει από όλα τα προβλήματα που αναφέραμε πιο πάνω, εύκολα, υπεύθυνα και πάνω από όλα οικονομικά.

Πρόβλημα με πλημμυρισμένους χώρους;
Αμέτρητες είναι οι φορές που λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών έχουμε αντιληφθεί πολλά φαινόμενα πλημμύρας σε διάφορους χώρους, ειδικά στην περιοχή της Βάρης. Αν κι εσείς αντιμετωπίσετε τέτοιου είδους πρόβλημα, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Απλά καλέστε μας άμεσα και εμείς θα φτάσουμε το συντομότερο δυνατό στο χώρο σας και με τις ειδικές αντλίες μας, θα βάλουμε τέλος στον εφιάλτη σας. Απλά με ένα τηλεφώνημα.

Αποφρακτικές Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία μας δεν περιορίζονται μόνο στα συνηθισμένα προβλήματα που αναφέραμε πιο πριν. Έχουμε φροντίσει να κάνουμε μια έρευνα ώστε να βρούμε τι είναι αυτό που μπορεί να εξασφαλίσει την μακροπρόθεσμη ομαλή λειτουργία του δικτύου σας. Ένας τέτοιος τρόπος είναι η συντήρηση του δικτύου σας, τακτικά για προληπτικούς λόγους. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν:

  • προσεκτικό έλεγχο στο εσωτερικό των φρεατίων καθώς και καθάρισμα για προληπτικούς λόγους, των σωληνώσεων και των αγωγών
  • συντήρηση της αποχέτευσης και καθαρισμός της από διάφορα λύματα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία του δικτύου σας.
  • Εκκένωση του βόθρου σας, οποιουδήποτε είδους (είτε είναι σηπτικός είτε απορροφητικός)

Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά, και αυτό διότι πάμπολλες φορές στο παρελθόν κληθήκαμε στην περιοχή σας, την όμορφη Βάρη, για να αντιμετωπίσουμε τέτοιας φύσεως ζητήματα. Το γεγονός λοιπόν, ότι έχουμε λύσει αποτελεσματικά άπειρες φορές το πρόβλημα σας, μας καθιστά ικανούς να ισχυριζόμαστε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε ξεχωριστή περίπτωση όπως της αρμόζει.
Έχουμε στη διάθεση μας εξοπλισμό ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με την πιο εξελιγμένη τεχνολογία που όμοιος του δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Με αυτό το πλεονέκτημα και την τεχνογνωσία μας, αλλά και την άρτια κατάρτιση του προσωπικού μας, δεν είμαστε τυχαία η μεγαλύτερη και καλύτερη αποφρακτική εταιρεία στο λεκανοπέδιο Αττικής.
Χρησιμοποιούμε:

  • Ειδικά σχεδιασμένες κάμερες για να εισχωρούν στο εσωτερικό των σωληνώσεων και να μας επιτρέπουν να δούμε λεπτομερώς όλα τα σημεία του και να εντοπίζουμε πιο εύκολα τη ζημιά και την αιτία από την οποία προκλήθηκε.
  • Εργαλεία αποκοπής ριζών από δέντρα και διάφορα άλλα φυτά, τα οποία μεγαλώνουν μέσα στα δίκτυα των σωληνώσεων σας, και προκαλούν την δυσλειτουργία τους και πολλές φορές και ανεπανόρθωτες ζημιές. Για αυτό αν αντιμετωπίζετε κάτι παρόμοιο, βιαστείτε και καλέστε μας άμεσα για βοήθεια.

Η απίστευτη οργάνωση μας αποδεικνύεται από τα πολλαπλά συνεργεία τα οποία έχουμε και μας επιτρέπουν να ανταποκριθούμε άμεσα τη στιγμή που θα μας χρειαστείτε και θα μας καλέσετε. Δεν χρονοτριβούμε και πάνω από όλα δεν σας δημιουργούμε περαιτέρω ταλαιπωρίες. Αντίθετα, φτάνουμε άμεσα στο χώρο σας, σε όποια γειτονιά της Βάρης και αν κατοικείτε, και επιλύουμε άμεσα το πρόβλημα σας.
Αυτό που πρέπει να κρατήσετε καλά στο μυαλό σας, είναι ο κύριος στόχος της εταιρείας μας, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον εξής απλό:
Σκοπός μας είναι να σας παρέχουμε μόνιμες και σίγουρες λύσεις που θα αντέχουν στο χρόνο και όχι προσωρινές προχειρότητες που προσφέρουν τα φτηνά προϊόντα του σούπερ μάρκετ και διάφοροι ερασιτέχνες.
Μην το καθυστερείτε άλλο. Καλέστε μας και θα μείνετε ικανοποιημένοι!