Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

kritiria-etairias-apofraxeon

Η πολυπληθής παρουσία των αποφρακτικών εταιρειών στο λεκανοπέδιο της Αττικής συχνά δυσκολεύει μια σωστή επιλογή εκ μέρους του καταναλωτή που έχει έρθει αντιμέτωπος με μια σοβαρή δυσλειτουργία απόφραξης πχ στην λεκάνη τουαλέτας ή στο νεροχύτη της κουζίνας του και καλείται άμεσα να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί. Θα πρέπει σε αυτή την περίπτωση βάσει κάποιων κριτηρίων και όχι τυχαία να προχωρήσει σε μια σωστή επιλογή της κατάλληλης αποφρακτικής εταιρείας που θα είναι ικανή να ανταπεξέλθει στην επαναρροή των υδάτων του φραγμένου σημείου δίνοντας μια αξιόπιστη και μόνιμη λύση που θα τον απαλλάξει από περαιτέρω ταλαιπωρία και πιθανόν επιπλέον έξοδα.


Τα σημαντικότερα κριτήρια που θα πρέπει να εξεταστούν είναι τα ακόλουθα:

1. Η αντιμετώπιση που θα έχετε στην τηλεφωνική σας συνομιλία θα σας δώσει σίγουρα κάποια σημάδια για την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα της εταιρείας που καλείτε. Ο χρόνος που θα χρειαστεί να σας απαντήσουν, η ευγένεια με την οποία θα αντιμετωπιστείτε, η ταχύτητα ''επέμβασης'' που θα σας υποσχεθούν και η γενικότερη όρεξη να ''αφουγκραστούν'' και να επιλύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε είναι πολύ σημαντικά.  

2. Το οικονομικό κόστος στις αποφράξεις αποτελεί ίσως το πιο σημαντικό παράγοντα επιλογής της κατάλληλης εταιρείας και πολύ περισσότερο αυτόν το καιρό που η οικονομική κρίση μαστίζει την Ελλάδα.  Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι μια υπερβολικά χαμηλή δελεαστική τιμή θα πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό στην επιλογή μας. Σε αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να διερευνήσετε παραπάνω μια τέτοια προσφορά για να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Ομως οποιαδήποτε αποφρακτική εταιρεία σέβεται τον πελάτη της και θέλει να έχει εδραιωμένη θέση στην αγορά οφείλει να έχει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές και ξεκάθαρες τιμές, να είναι συνεπής με την διάθεση των φορολογικών αποδείξεων και να μην προσπαθεί με διάφορα τρικ να παραπλανήσει ή και να εκμεταλλευτεί  τον καταναλωτή που είναι σε κατάσταση ανάγκης.

3. Ο εξοπλισμός που θα χρησιμοποιηθεί αποτελεί επίσης σημαντικό κριτήριο και θα πρέπει να είστε ενήμεροι σχετικά με την αρτιότητά του, όσον αυτό καθίσταται δυνατό. Μη δεχτείτε συνεργείο χωρίς σύγχρονο και άριστο εξοπλισμό, που θα είναι ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του προβλήματος ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας γιατί προσφέρονται και αρκετοί επιτήδειοι με απαρχαιωμένα ή ερασιτεχνικά μηχανήματα που αποτελούν σοβαρό κίνδυνο και για το εσωτερικό των σωλήνων αποχέτευσης αλλά και θα επιδεινώσουν την όλη κατάσταση.

4. Μη διστάσετε να ζητήσετε κάποιες συστάσεις από ήδη υπάρχοντες πελάτες της εταιρείας. Ολες οι σοβαρές αποφρακτικές εταιρείες έχουν σταθερό πελατολόγιο γιατί εκτελούν συμβόλαια συντήρησης καθαρισμού φρεατίων και αποχετευτικών αγωγών για να αποφεύγονται οι αποφράξεις μεγάλων πολυκατοικιών, εμπορικών κέντρων, βιοτεχνιών και βιομηχανιών, οπότε θα μπορούσατε γιατί όχι να κάνετε και 1-2 τηλέφωνα σε κάποιους από αυτούς.

 

Τώρα δυναμικές λύσεις στις αποφράξεις αποχέτευσης για όλη την Αττική !!!

Η apofraxeis4u παρέχει τις υπηρεσίες της τόσο στην Αθήνα όσο και σε όλες τις συνοικίες του λεκανοπεδίου:

Αποφρακτικές λύσεις για κάθε μπελά στο δίκτυο αποχέτευσης !!!

Τα άριστα καταρτισμένα κλιμάκια των τεχνικών μας αναλαμβάνουν αποφρακτικά προβλήματα που συγκεντρώνονται συνοπτικά στα ακόλουθα:

  1. Σιφώνια που υπολειτουργούν
  2. Νεροχύτες πλημμυρισμένους
  3. Υπερχειλισμένες λεκάνες τουαλέτας
  4. Βουλωμένα φρεάτια αποχετεύσεων
  5. Υδρορροές  μπαλκονιών μπουκωμένες
  6. Κάθετες και οριζόντιες στήλες συγκέντρωσης απόνερων
  7. Αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους
  8. Βιντεοσκοπήσεις αγωγών με κάμερα cctv
  9. Κοπές ριζών που εισχωρήσαν στο εσωτερικό αγωγών

Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε:

  • Σύγχρονο στόλο βυτιοφόρων οχημάτων
  • Υδροπιεστικά μηχανήματα εκτόξευσης νερού
  • Ριζοκοπτικές μηχανές
  • Κάμερα βιντεοσκόπησης - ανίχνευσης βλαβών
Άλλες αποφρακτικές διεργασίες που περιλαμβάνει το φάσμα εργασιών μας:
  1. Αντλήσεις υδάτων από θεομηνίες, βλάβες ή ατυχή συμβάντα
  2. Συντήρηση αποχετευτικών δικτύων με προνομιακά προγράμματα
  3. Εκκενώσεις και αποφράξεις βόθρων
Αποφράξεις: 24 ώρες / 24ωρο - 7 ημέρες / εβδομάδα - 365 ημέρες / χρόνο
  • Άμεση επέμβαση και 100% εγγυημένη αποκατάσταση δυσλειτουργίας
  • Οικονομικές χρεώσεις
  • Οριστικές λύσεις με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και όχι προχειρότητες και πειραματισμοί.