Ιδέες - Προτάσεις & Επίκαιρα !!!

Ξεβουλώστε την αποχέτευση του νεροχύτη σας εύκολα και οικολογικά ακολουθώντας τις οδηγίες του σχήματος. Δώστε οριστικό τέλος στις αποφράξεις ...

 

infographic1-apofraxeis4u

 

 

 

 

Νέα επαναστατική εφεύρεση προερχόμενη από τη Νότιο Κορέα έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και υπόσχεται ότι οι αποφράξεις της τουαλέτας γίνονται πλέον παιχνιδάκι!!!

Η πατέντα δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πλαστκό ειδικό φίλμ που βγάζοντας την ταινία προστασίας που φέρει στο πίσω μέρος τοποθετείται στο χείλος της λεκάνης, όπου με απλό πάτημα με τα χέρια βεντουζάρει τέλεια στην πορσελάνη, χάρη στην ειδική επίστρωση που διαθέτει. Στη συνέχεια πατάτε το καζανάκι έτσι ώστε νε επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο το πρόβλημα και να αυξηθεί μέσα στη λεκάνη το νερό που δεν φεύγει. Τέλος πιέζεται στο κέντρο του φίλμ 2-3 φορές με ανοικτές τις παλάμες και ο εγκλωβισμένος αέρας μην έχοντας έξοδο διαφυγής καταφέρνει και ξεβουλώνει την τουαλέτα!!!!! Ξεκολλάτε το φίλμ που είχε σφραγίσει ερμητικά τη λεκάνη και διαπιστώνετε ότι οι αποφράξεις είναι πλέον παρελθόν !!!!!!!!!!

Φυσικά η χρήση της πατέντας γίνεται με δική σας ευθύνη γιατί κανείς δεν ξέρει ( ούτε και θέλει να μάθει φαντάζομαι ) για το τι θα συμβεί αν καθώς εσείς πιέζετε το φίλμ αυτό σπάσει ή πάρει αέρα σε κάποιο σημείο ........................................ !!!!!!!!!!!!!!